Nyheder fra museumsverdenen

IRIS: ny ICOM-medlemsdatabase

På ICOM Danmarks generalforsamling på Nationalmuseet den 7. maj 2018 blev det oplyst, at ICOM’s medlemsdatabase omlægges, for at gøre det lettere at tilgå og rette egne oplysninger, opdatere tilknytning til International Komitéer, betale og forny medlemskab m.m.

Der er tale om en helt ny platform – IRIS, og vi håber du vil have tålmodighed med eventuelle børnesygdomme og tage dig lidt tid med systemet.

For at komme ind i IRIS skal du bruge dette link

Her skal du indsætte dit Username, hvilket er den mailadresse, som man har angivet til ICOM*. Herefter indsættes Password.

Hvis du ikke har været inde tidligere, eller hvis du har glemt dit password, så klikker du blot på Forgot Your Password? Herefter bliver der sendt et nyt password til din e-mail.

Det er meget vigtigt, at alle medlemmer og institutioner logger ind og tjekker og evt. opdaterer alle oplysninger. Når du er logget ind, kan du se de forskellige oplysninger, som ligger i IRIS. Du kan ændre dine personlige oplysninger ved at trykke på Edit my personal information.

Det er samme procedure for institutionelle medlemmer.

Hvis du har problemer med log-in, kontakt venligst support hos hovedkontoret i Paris på: support@icom.museum

For 2020 foregår fornyelsen af medlemskabet ved udsendelse af en e-mail, når det er tid til at forny medlemskab og betale medlemsgebyr.

Hvis man ikke modtager e-mail vedr. betalingen eller ved andre spørgsmål vedr. betalingen, kontaktes Museumstjenesten: mtj@museumstjenesten.com

Vi håber ikke dette skaber for meget besvær, systemet skal gerne blive en hjælp for os alle i det lange løb.